BEMUTATKOZIK A SCIENTIA

BEMUTATKOZIK A SCIENTIA

 

TUDOMÁNY ÉS TERMÉSZET ÖSSZHANGJA

 

A hatékony és ragyogó képességekkel bíró Scientia a szépségipar innovációinak legjavát hozza el Önnek a természet és a tudomány eredményeinek figyelembevételével. Alapanyagaikat a Föld számos pontjáról válogatják össze, olyan ragyogást biztosító összetevőkkel, amelyek mindegyike a készítmény tökéletesítésére szolgál.

Felejtse el a természetes vs. szintetikus vitát… a Scientia csapata minden esetben a jó összetevők mellett dönt - azok mellett, amelyek jót tesznek és keményen dolgoznak. Legyen ez akár a laborban született tranexámsav, akár a fáról szedett friss avokádó.

BŐRRUTIN = ÉN-RUTIN

Képzelje maga elé a reggeleit, amint nekikezd gondosan összeállított rutinjához, idézze fel az érzést, ami akkor tölti el, amikor a bőre hibátlan megjelenésű. Vagy azt, amikor egy pohár rozét iszik egy hosszú nap után… Befektetés önmagunkba - ez az én-rutin lényege. Az általa nyújtott eredményektől kezdve az aromaterápiás keverékekig a Scientia célja jó közérzetet biztosító rituálékat kínálni, amelyek révén belülről ragyoghat.

Az eredmény: hatóanyagokkal feltöltött, a trendet megelőző, hozzáférhető és könnyen érthető bőrápolás, amelyet arca és a polca megérdemel. Ez a Scientia.

 

AZ ALAPÍTÓRÓL 

Tiffany Salmon, a Scientia alapítója, kreatív igazgató, termékfejlesztési innovátor, a bőrápolás megszállottja

 

Az Egyesült Királyságban gyártott, vegán és állatkísérletmentes termékek

Termékeik átgondolt tervezése, összeállítása, forgalmazása, gyártása és terjesztése az Egyesült Királyságban történik. A Leaping Bunny állatkísérletmentes tanúsítvány és a Vegan Society védjegy birtokosai, fenntartható üveg- és FSC-tanúsított csomagolást használnak, szójafestékkel nyomtatnak.

Mindig arra törekszenek, hogy egyre többet tegyenek a bolygóért, kezdve a gondosan kiválasztott összetevőknél, amelyek a helyi közösségnek kedveznek (az általuk használt argánolajat marokkói női termelők vadon termesztik), egészen az átgondolt csomagolásig, amely különleges élményt nyújt, mindamellett újrahasznosítható. A fenntarthatóság nem kell, hogy kompromisszumot jelentsen.

 

 WWW.NEILACARE.HU