Ingyenes házhozszállítás Magyarország területén 15000 Ft vásárlás felett.

Szállítási információk

 

 

!FONTOS KÖZLEMÉNY! – KORONAVÍRUS ALATTI CSOMAGSZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

Rendelési információk 

A megrendelést követően Ön minden esetben kap egy automatikus visszajelzést a rendszertől a megadott e-mail címre. Kérjük ellenőrizze, hogy a házhoz szállításhoz szükséges elérhetőségei helyesen legyenek megadva.

 

Szállítási információk

 

Megrendelt csomagját  Magyarország területén a GLS Futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek a megadott belföldi címre a feladást követő munkanapon, hétfőtől-péntekig normál munkaidőben.

Megrendelése után a GLS Futárszolgálat e-mail és SMS formájában tájékoztatja Önt csomagja aktuális státuszáról. Csomagjáról bővebb információt a GLS által megküldött e-mailben talál.

Amennyiben csomagját nem tudja átvenni, úgy a Futárszolgálat még két alkalommal kísérli meg a kézbesítést az Ön részére.

 

A Csomag átvétele

 

A megrendelt terméket gondosan becsomagolva, lezárva adjuk át a futárszolgálatnak. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és felbontani.

További részletes tájékoztatás az Általános Szerződési Feltételek menüpont alatt található.

 

Szállítási díjak

 

GLS Futárszolgálattal

Magyarországra történő szállítás esetén 15 000 Ft vásárlás felett a kiszállítás ingyenes.

 

 

Szlovákiába és Romániába történő házhoz szállítási lehetőségek kapcsán kérjük írjon nekünk az info@neilacare.com e-mail címre.