Szállítási információk


 

 

Rendelési információk 

A megrendelést követően Ön minden esetben kap egy automatikus visszajelzést a rendszertől a megadott e-mail címre. Kérjük ellenőrizze, hogy a házhoz szállításhoz szükséges elérhetőségei helyesen legyenek megadva.

 

Belföldi szállítási információk

 GLS házhozszállítás

Minden hétköznap délelőtt 13.30 óráig leadott rendeléseket raktárunk még aznap feldolgozza, és átadja a futárszolgálat részére.

Megrendelt csomagját  Magyarország területén a GLS Futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek a megadott belföldi címre a feladást követő munkanapon, de legkésőbb 2-3 napon belül, hétfőtől-péntekig normál munkaidőben.

Megrendelése után a GLS Futárszolgálat e-mail és SMS formájában tájékoztatja Önt csomagja aktuális státuszáról. Csomagjáról bővebb információt a GLS által megküldött e-mailben talál.

Amennyiben csomagját nem tudja átvenni, úgy a Futárszolgálat még két alkalommal kísérli meg a kézbesítést az Ön részére.

 A Csomag átvétele

A megrendelt terméket gondosan becsomagolva, lezárva adjuk át a futárszolgálatnak. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és felbontani.

További részletes tájékoztatás az Általános Szerződési Feltételek menüpont alatt található.

Csomagjával kapcsolatos inormációkért, kérjük vegye fel a GLS-el a kapcsolatot.

Szállítási díjak

GLS Futárszolgálattal

Magyarországra történő szállítás esetén 20 000 Ft vásárlás felett a kiszállítás ingyenes.

 

  • 0-19 999 Ft vásárláskor 1190 Ft
  • 20 000 Ft vásárlás felett INGYENES

 

FOXPOST csomagautomata

Csomagját országszerte már több mint 752 FOXPOST csomagautomata egyikébe is rendelheti.

Rendeléskor válassza ki a FOXPOST csomagküldés gombot, majd a térképes kereső segítségével megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb automatát.

 FONTOS: mindig kattintson a KIVÁLASZTOM gombra a térképes nézet alatt, vagy a térképen megjelenő FOXPOST helymeghatározó ikon feletti információs boxban, amikor kiválasztja a csomagátvételi pontot.

 

KÉRJÜK AMENNYIBEN A FOXPOST SZÁLLÍTÁST VESZI IGÉNYBE, ÚGY A RENDELÉSE FOLYAMATA ALATT VÉGIG EZT AZ OPCIÓT VÁLASSZA KI.

 

 

Kérjük győződjön meg róla, hogy kiválasztott csomagpontja a lent jelzett ábrához hasonlóan megjelenik rendelésénél.

 

A FOXPOST SMS-ben küld egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel a csomag 4 napig vehető át. Amennyiben mégsem tudja felvenni csomagját az SMS-ben küldött intervallum alatt, úgy kérjük vegye fel a FOXPOST ügyfélszolgálattal a kapcsolatot.

 

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tud fizetni. További információkat, és a csomagautomaták listáját az alábbi linken megtalálhatja: link

 

Fizetési mód: Online fizetés bankkártyával (Simple Pay) a megrendelés feladásakor, vagy bankkártyával a helyszínen (utánvétes opció).

A maximális csomag méret és súly: 62 x 60 x 36 cm és 25 kg.

A kiszállítási idő a kiválasztott FOXPOST csomagautomata telítettségének függvényében változhat.

Díjak:

  • 0-19 999 Ft vásárláskor 1190 Ft
  • 20 000 Ft vásárlás felett INGYENES

 

Nemzetközi szállítási információk

Csomagját Szlovákiába, Szlovéniába, Romániába, Ausztriába, Németországba, Belgiumba is kiszállítjuk Önnek a külföldi csomagszállító partnereinkkel.

Romániába történő szállítás esetén megye megnevezése szükséges a futárszolgálatnak. Köszönjük.

Díjak:

0-39999 Ft vásárláskor 3499 Ft

40000 Ft vásárlás felett INGYENES.

 

A csomagjához tartozó számlát a Ekvéd Kft néven a számlázz.hu automatikusan küldi a megadott e-mail címre a rendelés feldolgozásakor. Papír alapú számlát nem csomagolunk a dobozba.