Rólunk
A NEILACARE egy családi történetből született. A márkaalapító testvérpárnak, Böbének és Évának már a gyerekkorát is áthatotta a szépség világa. 

Vegyész édesapjuk a Caola kutatási igazgatója volt, pályafutása során legendás magyar szépségtermékek megalkotásában működött közre, míg sokat utazgató édesanyjuk zseniális, a 90-es években itthon ritkaságnak számító glossy magazinokkal látta el a lányokat.

Böbe útja a szépségszektorban vezetett tovább , 2012 óta Londonban dolgozik, mint „beauty expert" és kozmetikus. Gyógyszertárakban és vezető üzletláncokban – John Lewis, Harvey Nichols, Fenwick, Harrod’s, Selfridges – oktatta trénerként az eladókat, és olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Caudalie, Mustela, Loccitane, M.A.C, Charlotte Tilbury vagy a Bobbi Brown.

Böbe Londonban már befutott, általa kipróbált „must have” termékeket, kihagyhatatlan alapdarabokat kezdett el hazahozni ajándékba, ezzel párhuzamosan pedig a munkájának köszönhetően már-már szépészeti mindentudóvá vált a barátok számára. Ebből kristályosodott ki Böbe és Éva fejében lassan a mára kattintható valósággá vált NEILACARE ötlete.

A NEILACARE Magyarországon még nem kapható vagy kevésbé ismert, de Londonban már bizonyított termékeket hozza el a magyar nőknek. A legújabb trendeket követve és a legmagasabb minőséget szem előtt tartva kialakított kínálattal dolgozik, amelyekben ugyanúgy helyet kapnak a külföldön keresett, válogatott alapanyagokkal dolgozó manufaktúrák, vagy luxus szépségmárkák, ahogyan a még csak feltörekvő, de izgalmas és ígéretes kisebb márkák is.

Így válik a NEILACARE a mindennapi szépségápolás részévé.

Neilacare. The element of beauty.