Miért a NEILACARE?

 

Üdvözlünk a NEILACARE [nej-la-ker] oldalán!

 

NEILA MÁRKÁK

Kizárólag nemzetközileg elismert, prémium márkákkal dolgozunk. Termékpalettánk folyamatosan bővül izgalmas niche brandekkel is, amelyek klinikailag bizonyított hatóanyagokat tartalmaznak kozmetikailag elegáns formulákban. Fontos számunkra, hogy az általunk forgalmazott minőségi márkák termékei állatkísérletmentesek & vegánok legyenek. Nálunk csak olyan márkákat találsz, amelyeket mi is szívesen használunk.
 

NEILA MINŐSÉG

A megrendelések zökkenőmentességét megbízható fizetési felületünk, naprakész ügyfélszolgálatunk, valamint gyors kiszállítási szolgáltatásaink (GLS/Foxpost) biztosítják. Ügyfeleink elégedettségéhez a csomagjainkba rejtett ajándék minták is nagyban hozzájárulnak.
 

NEILA BLOG

Szakértők által írt blog bejegyzésekkel, cikkekkel, interjúkkal és hiteles véleményekkel szeretnénk neked is segíteni abban, hogy Te is megtaláld a bőröd igényeinek legmegfelelőbb termékeket webshopunkban.
 

NEILA CSAPAT - Böbe, Éva & Toto kutya

Számunkra a bőrápolás “családi ügy”, mivel vegyész édesapánk a Caola kutatási igazgatója volt. A szépségápolás iránti elkötelezettségünk és szeretetünk hozta létre ezt a webshopot, és ez visz minket előre nap mint nap, hogy segíthessünk vásárlóinknak eligazodni a beauty világ szövevényes és olykor átláthatatlan útvesztőjében.
Toto nemrég csatlakozott a csapathoz cukiság felelősként. 
Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk!
Böbe, Éva & Toto kutya