BEMUTATKOZIK A MAULI

BEMUTATKOZIK A MAULI

A Mauli egy független vállalat, amely szenvedélyesen törekszik arra, hogy minden elemében természetes és organikus, az érzékszervekre ható termékeket hozzon létre, amelyeket a tudomány ihletett, az ájurvédikus elveket és a brit kifinomultságot szem előtt tartva. Szakértő módon Angliában összeállított készítményeket kínálnak; megkeresik a legjobb módszereket és összetevőket, amelyek hatásosak a gyógyításban és a fiatalításban, valamint illatukkal nyugtatnak és megőrzik testünk egyensúlyát.

A Mauli azoknak szól, akik tiszteletben tartják a természet erejét, értékelik a valódi minőséget és szívesen hívnak segítőket a jólléthez vezető útjukra.

"A Mauli létrehozásakor magas elvárásokat fogalmaztunk meg. A prémium bőrápoló termékek gyártóival és kereskedőivel folytatott szoros együttműködés által betekintést nyertünk nagyszerű szintetikus termékekbe, amelyek ígéretes eredményeket mutattak fel. Ugyanakkor megismerkedtünk indiai, természetes szépség- és jólléti termékekkel, de ezekből hiányzott az általunk elvárt struktúra, illat és alkalmazási mód. Végül a Mauli számára a belső egyensúlyhoz és külső ragyogáshoz egyszerre vezető, leggazdagabb és leghatékonyabb természetes összetevőket szereztük be, mert úgy gondoljuk, hogy az egyik nem létezhet a másik nélkül.” Bittu Kaushal

 

"Életem legnehezebb időszakában kevés figyelmet fordítottam testi és érzelmi jóllétemre, ezáltal kimerült voltam és időnként elszakadtam a valóságtól. Most már tudom, hogy a másoknak adni  hitelesen úgy lehet, ha teljes mértékben jelen vagyunk és először saját magunkkal vagyunk kedvesek". Anita Kaushal

Az indiai származású brit házaspár, Anita és Bittu Kaushal a kreatív tanácsadás és bőrápoló termékek kereskedelmében dolgozott, míg egy életüket megváltoztató esemény miatt az anyaországukba zarándokoltak. Itt fedezték fel újra India természetes gyógynövényeinek és holisztikus hagyományainak gyógyító erejét. Annyira lenyűgözték őket a védikus szentírások, hogy Anita az ayurvédikus egészség és táplálkozás tanulmányozásába fogott, Bittu pedig ájurvédikus orvos apja irányításával bővítette tudását. Együtt teremtették meg azt a szinergiát, amely tisztaságot és páratlan teljesítményt hoz a Mauli öko-luxus gyűjteményébe.

A mauli néven ismert szent vezérfonal szerves részét képezi India áldási rituáléinak. Az oltalmazás, a kapcsolódás és a jóllét szimbólumaként részesülnek benne a barátok és a család tagjai.