BEMUTATKOZIK A DERMACEUTIC

BEMUTATKOZIK A DERMACEUTIC

 DERMACEUTIC, AZ ESZTÉTIKAI BŐRGYÓGYÁSZAT SZAKÉRTŐJE

A Dermaceutic márkát 2002-ben hívta életre az az erős hit, hogy a tudomány a bőr természetes szövetségese lehet. Kiváló tudományos szakértelemmel erősítik és támogatják a bőr természetes erejét a gyorsabb és hatékonyabb eredmények érdekében. 

A francia bőrgyógyászok együttműködéséből született Dermaceutic jelenleg Franciaország első számú kémiai hámlasztó márkája, amely a kozmetikai iparágban is megjelent termékeivel. 

Napjainkban több mint 30 000 bőrápolási szakértővel működnek együtt a világ több mint 70 országában. A szakemberekkel való szoros együttműködés révén alapvető és folyamatosan fejlődő betekintéssel rendelkeznek a különböző bőrtípusok, fényérzékenység és a hozzájuk fordulók egyedi elvárásainak világába. 

A legújabb tudományos technológia és szakértelem használatával, valamint a hozzájuk fordulóknál elért kivételes eredményekkel fejlesztik a bőrápolási szabványokat. Bármi legyen is a bőrprobléma vagy az esztétikai eljárás, küldetésük, hogy a lehető leghatékonyabb koncentrációban biztosítsák az aktív hatóanyagok megfelelő kombinációját. 

Céljuk, hogy a tudományos felfedezések iránti szenvedély, a bőrtudomány iránti kielégíthetetlen kíváncsiság, valamint a dedikált és szenvedélyes forgalmazókkal kialakított stratégiai partnerségből és a tudományos közösségen belüli kiterjedt szakértői hálózatból eredő kapcsolataik révén megőrizzék az esztétikai bőrgyógyászat terén betöltött szakértői pozíciójukat. 

Mindezek alkotják a Skintelligent Science, azaz az intelligens bőrápolás tudományát.

Dermaceutic, az esztétikai bőrgyógyászat szakértője 

 

www.neilacare.hu