BEMUTATKOZIK A KERZON PARIS

BEMUTATKOZIK A KERZON PARIS

 

KIK IS ŐK?

A KERZON CSALÁD

„Mindennek a mozgatórugója: a család –  amely összeköt minket, valamint az, amelyet saját magunk választunk. 

A Kerzon, ejtve [kɛʁ.zɔ], azaz, "care-z-on", két testvér, Etienne és Pierre-Alexis cinkos együttműködéséből született: az egyik kreatív, a másik vállalkozó szellemű, ugyanakkor mindketten érzékenyen és szenvedéllyel fordulnak a szép tárgyak, őszinte hangulatú helyek és hiteles emlékek felé.

 

 

ISTEN HOZOTT ITTHON!

A családi otthonuk illatától, utazásaik során szerzett emlékeiktől és a kézművesség iránti szenvedélyüktől ihletve a testvérpár 2014-ben hozta létre a Kerzont, ezzel egyesítve olyan barátok és partnerek hálóját, akik osztoztak értékeikben és vállalták, hogy betartsák a gyártással kapcsolatos előírásokat is.

 Az egyszerű, autentikus, fenntartható termékek létrehozására irányuló őszinte vágytól hajtva egy egész sor természetes terméket álmodtak meg, amellyel szeretnék díszbe öltöztetni az otthonokat, megtisztítani az ágyneműket és annak használójának bőrét és gondoskodni róla napi rendszerességgel.

 

 

ÉP TESTBEN, ÉP OTTHONBAN ÉS ÉP BOLYGÓBAN: ÉP LÉLEK

A természetességre és a minőségre irányuló törekvésük a természet és az emberek tiszteletben tartásán alapul, és kéz a kézben jár a természetes és növényi összetevők alkalmazásával, az alacsony környezeti hatással járó gyártással, valamint az állatkísérletek vagy állatokkal szembeni kegyetlenség elutasításával.

 

A KÉSZÍTMÉNYEK MINDEN ÖSSZETEVŐJE ALAPVETŐEN FONTOS

 

Céljuk, hogy a termékösszetétel megnyugtató legyen.

Mellőznek minden olyan anyagot, amely felesleges terhet ró a testre vagy a környezetre, vagy amely kétséges. A készítményekben így nem találni ásványi olajokat, szulfátokat vagy egyéb endokrin zavarokat okozó anyagokat, amelyek károsíthatják, irritálhatják a bőrt.

A LEHETŐ LEGKÖZELEBB...

Minden terméküket Franciaországban gyártják, vagy ahhoz nagyon közel Európában, ahogy például az ajakbalzsamokat, amelyek Észak-Olaszországban készülnek. A bőrápolási termékeket laboratóriumokkal, szakértőkkel és szenvedélyes gyártókkal együttműködve hozzák létre.

Ez az együttműködés az illatszer és szappanosítás területén egyedi vagy generációkon átnyúló know-how-val rendelkező szakértőkkel biztosítja, hogy a készítmények minőségiek, hatékonyak és egyben tiszták legyenek.

UGYANAZZAL A LENDÜLETTEL, MINT A KEZDETEKKOR, TUDATOS ÉS ÁTLÁTHATÓ MÓDON TÖREKSZENEK ARRA, HOGY FOLYAMATOSAN ÚJ ILLATÉLMÉNYEKET TEREMTSENEK

Ez a hitelesség és minőség, amelyet alázatosan fenntartanak, arra készteti őket, hogy folyamatosan új termékeket alkossanak meg, amelyekkel ápolhatja bőrét, otthonát és ruháit. Az övék egy befogadó filozófia, ami mindenkinek szól.

 

 

 

www.neilacare.hu