10 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes tudni a Dermaceutic-ról

Dermaceutic

1. AZ INTELLIGENS BŐRÁPOLÁS TUDOMÁNYÁN ALAPULÓ BŐRÁPOLÁS

Bőre intelligens és természetes erővel rendelkezik a regenerálódáshoz. A Dermaceutic azon a kulcsfontosságú meggyőződésen alapszik, hogy a tudomány a bőr legjobb szövetségese. Küldetésük, hogy a legújabb tudományos technológiával, a legfejlettebb hatóanyagokkal a leghatékonyabb koncentrációban tökéletesítsék a bőrápolási szabványokat, hogy kivételes eredményeket érjenek el, egyben meg is feleljenek valamennyi bőrtípus igényeinek a természetes módon látható eredmények érdekében.

2. FRANCIAORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ KÉMIAI HÁMLASZTÓ MÁRKÁJA

A Dermaceutic a francia bőrgyógyászokkal való együttműködésből született még 2002-ben, és azóta Franciaország első számú orvosi kémiai hámlasztó márkájává nőtte ki magát. A márkát a technikai kémiai hámlasztó összetételének fejlesztése hívta életre, és ebből a szemszögből ismerte fel az esztétikai bőrgyógyászat átfogóbb, holisztikus megközelítésének szükségességét. Mára a bőrgyógyászati megoldások teljes körét kínálja. 

3. TERMÉKEK, AMELYEK TISZTELETBEN TARTJÁK SAJÁT SZÉPSÉGE INTEGRITÁSÁT

A Dermaceutic célja, hogy a legjobb termékeket és kezeléseket kínálja a legtermészetesebb eredmények érdekében. A természetes és a mesterséges közötti határ keskeny. A Dermaceutic olyan francia típusú kezeléseket kínál, amelyek fokozzák a természetes szépséget. A Dermaceutic egy olyan kémiai hámlasztót hozott létre, amely tiszteletben tartja a bőr természetes épségét, és hatékony, de nem invazív mechanizmusokkal javítja annak minőségét.

 4. BŐRGYÓGYÁSZATILAG ELLENŐRZÖTT, KITERJEDT KLINIKAI VIZSGÁLATOK

Kiterjedt klinikai vizsgálatokat végeznek Európa több, a legmagasabb minősítéssel rendelkező klinikai testületével. Ezek a nemzetközileg elismert intézmények a szigorú tesztelésükről és a szakszerű bőrgyógyászati ellenőrzés alatti szigorú feltételeikről ismertek - mindez termékeik hatékonyságának és biztonságosságának bizonyítéka. Szakértő bőrgyógyászok felügyelete alatt végzett in vivo és in vitro vizsgálatok során biometrikus elemzéssel, konfokális mikroszkópos és makro-képalkotó elemzéssel, valamint a betegek önértékelésével értékelik a bőrreakciót, a toleranciát és a végeredményt. A kiváló toxikológiai szakértőkkel való szoros együttműködésük biztosítja, hogy a legbiztonságosabbnak bizonyult termékeket hozzák forgalomba. 

5. FRANCIAORSZÁGBAN TERVEZETT ÉS GYÁRTOTT EGYEDI ÖSSZETÉTEL

A Dermaceutic Franciaországban fejleszti és gyártja termékeit, amelyet a kozmetikumok, a tudomány és az esztétika egyik fő szülőhelyeként ismernek, és amely egyben első osztályú partnerek hálózatának ad otthont, garantálva a legjobb minőséget. A legmagasabb szintű szakértelemmel rendelkeznek a formulák kialakítása, a legújabb csomagolási technológiák és a leginnovatívabb gyártási képességek terén.

6. AZ ADAGOLÁS ÉS A HATÓANYAGOK KOMBINÁLÁSÁNAK MŰVÉSZETE

A prémium hatóanyagok adagolásában és kombinálásában szerzett szakértelmük lehetővé teszi, hogy innovatív termékeiket szigorú formulációs táblázatnak megfelelően finomhangolják. Elkötelezték magunkat amellett, hogy az összetevők szigorú kiválasztási eljárása révén magas minőségű formulákat fejlesszenek ki az aktív hatóanyagok megfelelő kombinációjával a leghatékonyabb koncentrációkban. Miután elsajátították a formulák összeállításának ismereteit, a legmagasabb minőségű hatóanyagokat használják, amelyeket csak képes a tudomány biztosítani annak érdekében, hogy minden készítmény kellemes, optimális kényelmet nyújtó, innovatív textúrájú, maximális tartósítású és legfőképpen hatékony lehessen.

7. VILÁGSZERTE TÖBB MINT 30 000 BŐRÁPOLÁSI SZAKÉRTŐ TÁMOGATÁSÁVAL

Több mint 30.000 esztétikai bőrápolási szakember mintegy 70 országban döntött partner laboratóriumként a Dermaceutic mellett. Az elkötelezett és szenvedélyes interdiszciplináris szakértőkkel - köztük a tudományos és első kézből szerzett szakértelmüket megosztó orvosokkal és bőrgyógyászokkal - kialakított szoros partnerségeknek köszönhetően tartósan a technológiai, formulákkal kapcsolatos és esztétikai bőrgyógyászati fejlődés élvonalában találhatóak. Minden felhasznált és a bőrápolási szakember által ajánlott összetevőt ismernek. Ezen tudásnak köszönhetően, amelyet a K + F és a formulák összeállítása terén megszerzett tudományos szakértelemmel kombinálnak, képesek optimálisan koncentrált és nagy teljesítményű formulákat életre hívni.

8. TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ, HATÉKONY TERMÉKEK SZAKEMBEREK SZÁMÁRA

A magasan képzett belsős kutatási és fejlesztési csapat széleskörű együttműködést folytat a tudományos közösségen belüli szakértők tág körével: ide tartoznak kutatók, készítők, tudósok, szakorvosok, valamint dedikált partnerek a toxikológiai és szabályozási területről. Napi szinten együtt dolgoznak ezekkel a szakemberekkel, hogy folyamatosan erősítsék szakértelmüket és biztosítsák betegeik számára a legjobb bőrápolási megoldásokat és professzionális termékeket. A Dermaceutic az első francia laboratórium, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és hatékonysági szabványoknak való megfelelést tanúsító szakmai termékkategóriájában megszerezte az Ila minősítést. 

9. SZEMÉLYRE SZABOTT BŐRÁPOLÁSI MEGOLDÁSOK A PONTOS ÉS TERMÉSZETES EREDMÉNYEKÉRT

A Dermaceutic számára minden bőr egyedi, és így is kezelendő. Tisztában vannak azzal, hogy a hozzájuk fordulók elvárásai bőrönként, de időben is eltérőek lehetnek. Termékeiket és protokolljaikat a hozzájuk fordulók igényei és bőrproblémáik alapján alakítjuk ki. Az otthoni bőrápolási termékcsaládjuk 6 alapvető kategóriába sorolható. A megfelelő kezelést javasolják teendők megfelelő kombinációja mellett, a megfelelő dózisban, hogy az optimális szintű termékerősség minél inkább egy személyre szabott bőrápolási megoldás lehessen. 

10. BIZTOSÍTJÁK, HOGY TERMÉKEIK TÜKRÖZZÉK A LEGFRISSEBB FELFEDEZÉSEKET

A Dermaceutic, mint a szektor élvonalában lévő modern laboratórium célja, hogy megváltoztassa az Ön bőrtudományról alkotott véleményét és az abba vetett bizalmát. Olyan világban élünk, ahol a rendelkezésre álló tudás nagy része kevesebb, mint 15 éves. A tudományos ismeretek exponenciálisan bővülnek, mert a legtöbb tudós, aki ma dolgozik, több mint 90% -át képviseli a valaha élt összes tudósoknak. 

Céljuk, hogy tudományos kíváncsiságukat folyamatosan fenntartsák és fejlesszék. A kutatásba fektetnek annak biztosítása érdekében, hogy az új fejlesztések élvonalában maradjanak. Folyamatosan frissítik és tökéletesítik készítményeiket, hogy azok tükrözzék a legújabb felfedezéseket és kielégítsék a bőr folyamatosan változó igényeit.

 

A KÉSZÍTMÉNYEK ÖSSZEÁLLÍTÁSÁNAK MŰVÉSZETE MŰSZAKI ÉS INNOVATÍV SZEMPONTBÓL KIEMELKEDŐ FORMULÁK ÉRDEKÉBEN 

SZIGORÚ CHARTA A FORMULÁK KIALAKÍTÁSÁHOZ INNOVATÍV TERMÉKEINK SZÁMÁRA

Azzal a határozott meggyőződéssel, hogy az Ön bőre intelligens, és a tudomány növeli annak természetes erejét, nagy pontosságú termékek széles skáláját fejlesztik ki világszerte elismert tudományos szakértőkkel.

Innovatív termékeik szigorú chartát követnek, ami a formulák kialakítását illeti:

Szigorú összetevőkiválasztási eljárások.

Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett végzett kiterjedt klinikai vizsgálatokkal bizonyítottan biztonságos és hatékony.

Legmagasabb fokozatú hatóanyagok optimális koncentrációban.

Franciaországban kialakítva és gyártva.

 

ÖSSZETEVŐK

DERMACEUTIC, AZ ÖSSZETEVŐK SZAKÉRTŐJE

Olyan világban élünk, ahol a legtöbb új ismeretet az elmúlt 20 évben fedezték fel. És ez még csak a kezdet. Tudta, hogy a modern történelem tudósainak 90% -a még ma is dolgozik? A tudás exponenciálisan növekszik. 

Ez az oka annak, hogy a Dermaceutic elkötelezte magát a bőrápolási tudomány élvonala mellett: a legújabb hatóanyagokat kialakítva, a megfelelő koncentrációban tanúsítva és naplózva a maximális hatékonyság érdekében, valamennyi fő bőrprobléma kezelésére.

Küldetésük, hogy a legújabb tudományos technológia és szakértelem felhasználásával a lehető legjobbat nyújtsák a bőrnek, amit a tudomány és a természet kínál.​​​​​​​

Fedezze fel, hogy a Dermaceutic egyre fejlődő és bővülő szupersztár összetevői hogyan segítenek felfedni a bőr természetes szépségét - miközben gyengédek a természetes világunkhoz.​​​​​​​

Üdvözöljük a Skintelligent Science világában.

www.neilacare.hu