Bemutatkozik a Malin+Goetz

Bemutatkozik a Malin+Goetz

Malin + Goetz

 

Matthew Malin és Andrew Goetz ikonikus szépségápolási termékcsaládja New York Chelsea városnegyedében született. Üzletük kitűnik feltűnő és modern hangulatával, amely a hagyományos gyógyszertárakat értelmezi újra: szaktudás, kezelések és kiváló ügyfélszolgálat egy helyen. A bőrápolástól kezdve a parfümig, termékcsaládunkban mindent megtalálható, ami valóra váltja a letisztult luxustermékek ígéreteit. Időtlen, minimalista dizájn kívül, díjnyertes összetételek belül.

A MALIN + GOETZ ötvözi a bevált természetes alapanyagokat és a fejlett technológiát, hogy letisztult, ugyanakkor fényűző bőrápoló termékeket és illatokat kínáljon a modern, design iránt fogékony személyek számára. Arctisztítóink aminosavakat tartalmaznak, hogy szárítás nélkül hidratáljanak és tisztítsanak, míg hidratálóink növényi eredetű zsírsavakkal gondoskodnak az intenzív hidratálásról, miközben teljesen felszívódnak. Célzott kezeléseink hatékony megoldásokat kínálnak speciális problémákra, és szükség szerint beépíthetők egy kezelési rendbe. Az érzékeny bőrre is gondoltunk a tervezés során, így uniszex termékeink minden bőrtípusra alkalmasak, és a New York-i körzetben készülnek, hogy szénlábnyomunk is a lehető legkisebb maradjon. Soha nem tesztelünk állatokon, és mindig törekszünk az egyre fenntarthatóbb összetétel és csomagolás irányába.

 

Filozófiánk

"Modern gyógyszerészeti megközelítésünk kipróbált, valódi és megbízható természetes alapanyagokon nyugszik, felhasználva a technológiai fejlődést is, hogy a legkímélőbb és leghatékonyabb kezelési módszereket nyújthassa. Semmilyen módon nem kísérletezünk ügyfeleinkkel - tudjuk, hogy ezek a termékek működnek. "- Matthew Malin

Az érzékeny bőrnél kezdve.

Hiszünk abban, hogy ha egy olyan termék létrehozásával kezdesz, amely megfelel a legérzékenyebb bőrnek, akkor olyan termékhez fogsz érkezni, amely szinte bárki számára megfelelő lesz. A korábbi generációk által kipróbált, valódi és megbízható természetes összetevőket használjuk, ugyanakkor a mai technológiát alkalmazzuk ezen összetevők lehető legjobb teljesítményének előhívására. Az eredmény egy teljességében letisztult bőrápoló, amely mindenki számára használható - minden bőrtípus számára, nemtől függetlenül.

Természetes összetevőket használunk.

Számos termékünket egyetlen természetes összetevőből kezdtük építeni, egyfajta inspirációként. Grapefruit, borsmenta, eukaliptusz, bergamott, ezek mind ismert, gyógyító tulajdonságokkal rendelkező és a gyógyászatban évszázadok óta használt összetevők. Ezeket a kipróbált, valódi és megbízható összetevőket, valamint néhány új és igazán egyedi növényi felfedezést használjuk a világ minden tájáról, amelyeket mind a legmagasabb minőséget kínáló gyártók közül választunk eredményorientált receptúráink teljesítményének biztosításához.

Fejlett technológia

Bevált bőrápoló technológiákat használunk bizonyos természetes összetevők megtervezésére, finomítva azokat az előnyök és a hatékonyság fokozása érdekében. Például az arctisztító és hidratáló termékeinkben használt aminosavak és zsírsavak kiegészítik a formula természetes összetevőit és javítják azok teljesítményét. Ezen felül stabil és fenntartható mesterséges alternatívákat hozhatunk létre a természetes alapanyagok kiváltására, ezáltal hozzájárulva az összetétel folyamatosan magas minőségéhez.

Míg mások az innovációt pusztán az innováció kedvéért kutatják, mi mindig arra összpontosítunk, ami valóban számít - ez pedig nem más, mint a biztonság és a hatékonyság. Nagyon sok olyan kísérleti technológia létezik, amelyek indokolatlanul jók és rosszak is lehetnek, és irritációt okozhatnak. Soha nem adunk termékeinkhez felesleges összetevőket, és az általunk választott újításokat mindig teszteljük és megbizonyosodunk arról, hogy alkalmasak az érzékeny bőrre. Egy új termék kifejlesztése körülbelül 2–3 évig tart, amelynek során több alkalommal teszteljük azt az alapítóinkkal és a bőrgyógyászokkal, mert nem hiszünk abban, hogy veszélyeztetnünk kellene szabványainkat vagy át szabadna ugrani lépéseket.

 

Matthew Malin

Matthew karrierjét a Saks Fifth Avenue vezetőképző programjában kezdte. Később három különálló családi vállalkozásban dolgozott: először kozmetikai vásárlóként a Barneys New York-ban, majd a Kiehl's globális értékesítési vezetőjeként, végül a Prada kozmetikai üzletágának fejlesztőjeként és a Helmut Lang Parfums vezetőjeként. Szakmai tapasztalatai, valamint olyan bőrbetegségei, mint az ekcéma, a seborrhea és a rosacea, vezették Matthew-t egy helyi, családi tulajdonban lévő márka útjára, ahol egyszerű, de mégis fényűző termékeket készíthet.

Andrew Goetz

A MALIN + GOETZ bevezetése előtt Andrew tíz évig a családi tulajdonban lévő, svájci székhelyű Vitra gyártó amerikai marketingigazgatójaként dolgozott. A design iránti kiváló érzéke tükröződik üzleteink modern gyógyszertári arculatunkban, valamint a gyógyszerészi címke ihlette, minimalista csomagolásainkban. Andrew a Vitránál töltött ideje alatt felfedezte a feltörekvő építészek és ipari tervezőket és egyengette karrierjüket, akik közül sokakkal később együttműködésre került sor a MALIN + GOETZ márka- és üzlettervezés területén.