BEMUTATKOZIK A L'ODAÏTÈS®

BEMUTATKOZIK A L'ODAÏTÈS®

 A L'ODAÏTÈS® abból a testvérek azon vágyából született, hogy visszatérjenek a gyökerekhez és a kozmetikai bőrápolás igazi lényegéhez: az összetevők nemességéhez, az aktív és érzéki élvezetekhez. 

A megalkotók természetben szerzett gyerekkori emlékeiket gazdag gyógyszerészeti know-how-val ötvözték, hogy végül az „igazi” összetevők kerüljenek a középpontba: a készítmény összetettsége, a megfelelő mennyiségű idő a létrehozás minden aprólékos szakaszának elvégzéséhez... mindez véleményük szerint hozzásegít ahhoz, hogy megbecsüljük, ami fontos, érzékszervi élményeket éljünk át és eltöltsön minket a jól elvégzett munka öröme.

A figyelemre méltó természetes alapanyagoknak és a precíz összetevőlistának köszönhetően a Franciaországban gyártott L'ODAÏTÈS egy kivételes termékválasztékot nyújt Önnek, amely kiemeli az arcbőrt, felfrissíti az érzékszervi memóriát, és hozzásegíti Önt ahhoz, hogy újra önmaga lehessen.

 

ÍGY SZÜLETETT A L'ODAÏTÈS, AZ ÉRZÉKEK PATIKÁJA.

Reggeli harmat, a hajnalfény, vagy éppen egy illat, amely emlékeket ébreszt bennünk: mind olyan pillanatok, amelyek megragadták a L'ODAÏTÈS csapatát, felidézve ugyanakkor a családjuk által használt gyógyszerészeti képleteket. Elérkezett az idő arra, hogy modern korunkhoz igazítsák ezeket. 

Az összetevők kiválasztása során gyakorlott szemre és a természet kifinomult ismeretére van szükség, hogy a megfelelő és a legjobb minőségű növényt gyűjtsék be, a megfelelő mennyiségben és a megfelelő időben.

A készítményeikben fellelhető hatóanyagokat a legtisztább és legnemesebb formájukban őrzik meg, hogy a legjobb hatásfokkal rendelkezzenek és a lehető legteljesebben hassanak az érzékszervekre. Letisztult képleteket használnak, kizárólag a legszükségesebb összetevőket meghagyva. 

A neroli, a keserűnarancsfa virágaiból kivont illóolaj tekinthető a márka védjegyéül szolgáló illatnak. Illata és jótékony hatásai kellemes érzéssel töltenek el, egészen a gyermekkorba visszarepítve. Illata, amely hihetetlenül addiktív és érzéki, egészen magával ragad mindenkit, nem véletlenül a parfümkészítők és tervezők igazi folyékony aranya.

 

TERMÉKKÖR

Növényi és érzékszervi készítményeik tiszta, egészséges és hatékony összetétellel ápolják a bőrt, miközben elvarázsolják az érzékeket is.

A termékeket Franciaországban gyártják, 98,2%-100%-ban természetes összetevőkből állnak, és szeretettel készülnek.