BEMUTATKOZIK AZ EVERYDAY HUMANS

BEMUTATKOZIK AZ EVERYDAY HUMANS

 

Tudatos emberek

"Valójában egészen egyszerű: egy olyan tudatos vállalat vagyunk, amely az emberek és a bolygó jobbá tételére törekszik, ugyanakkor mi vagyunk az elsők, akik elismerjük emellett azt is, hogy a felelősségvállaláshoz vezető út rögös. A jó hír: Szeretjük a kihívásokat, és nem hagyunk fel az innovációval és fejlődéssel.

Amit ígérünk a termékeinkkel kapcsolatban

Nem hencegésből mondjuk, de termékeinket az Egyesült Államokban törvényi előírásokon túlmutató szabványoknak megfelelően alakítottuk ki. 

De ha minket kérdez, igenis vannak olyan összetevők, amelyek egyszerűen nem termékekbe vagy a bőrre valók.

Először is, termékeinkben soha nem használunk parabéneket, szulfátokat, ftalátokat, ásványi olajokat, mesterséges színezékeket és szintetikus illatanyagokat. Úgy véljük, hogy az oxibenzon, az oktinoxát és a PABA fényvédő vegyszerek szintén nem férnek bele. Ami viszont „benne van” termékeinkben: kizárólag klinikailag tesztelt és bőrbarát összetevők, amelyek megbízhatóak és biztonságosak.

Ígéretünk, amit a bolygónak tettünk:

Tudjuk, hogy hosszú út áll előttünk, de eltökéltek vagyunk, hogy végigjárjuk ezt az utat.

Kezdetnek társultunk az 1% For The Planet nevű nonprofit szervezettel, amely elkötelezett az okos környezetvédelem iránt elkötelezett márkákkal való partnerség iránt.

Minden döntésünk hatással van a környezetre és a bolygó számára kíméletes hozzáállás a csomagolásunknál kezdődik. Mint műanyagsemleges tanúsítvánnyal (Plastic Neutral Certified) rendelkező márka, úgy döntöttünk, hogy újrahasznosított műanyagból készült tubusokat, biológiailag lebomló flakonokat, FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírt, valamint olyan műanyag tasakokat használunk, amelyek nem bomlanak mikroműanyag részecskékre.

Tiszteletben tartjuk a bolygó korlátozott természeti erőforrásait, ezért olyan fenntartható döntéseket hozunk, amelyek előmozdítják körforgásos ellátási láncunk menetrendjét, és jobb hellyé teszik a Földet.

Továbbá úgy döntöttünk, hogy olyan gyártókkal dolgozunk együtt, akik elkötelezettek a fenntarthatóság mellett: napenergiával működő erőművek, energiahatékony gyakorlatok és etikus forrásból származó összetevők, amelyek jók Önnek és a bolygónak egyaránt.

Csak olyan tanúsított gyártóktól és beszállítóktól vásárolunk, akik szigorúan nem tesztelnek állatokon és a PETA általi állatkísérletmentes tanúsítvánnyal rendelkeznek. 

A jövőbeli énedért:

Fogadd el, hogy öregedni emberi dolog. Ugyan elkövetünk életmódbeli hibákat (és ezzel nincs semmi baj!), de mégis van egy tanulság, amire érdemes mihamarabb ráébredni: A megelőzés mindig jobb.

És mi pont ezért vagyunk itt. Szeretnénk segíteni abban, hogy jobban vigyázhasson magára azáltal, hogy olyan védelmet kínálunk, amelyre ténylegesen vágyik, ugyanakkor megpróbálunk barátságosabbak lenni a bolygóval, amíg rajta élünk.

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a mindennapi rutint, kezdve a napvédelemmel. " -

Charlotte C. Pienaar,  Everyday Humans- alapítója.

- Everyday Humans