NEILACARE TOP 10 (2021)

Legnépszerűbb NeilaCare termékek

 Idén is sok mindent tanultunk a bőrápolásról.  Például azt, hogy a kevesebb több, nem szabad a hatóanyagokat, termékeket halmozni, mindent szépen egyesével érdemes bevezetni a rutinba - egyrészt azért, hogy az minél kiegyensúlyozottabb legyen, másrészt azért, hogy pontosan tudd, hogy melyik hatóanyag mit tesz a bőröddel, jó-e neki vagy inkább kerülendő. Az is kiderült, hogy az erősebb hatóanyag nem mindig garantál jobb eredményeket, inkább csak az irritáció esélyét növeli. Itt is fontos a tudatosság. Szerencsére egyre többen veszik komolyan a fényvédelmet is, és figyelnek oda rá egész évben, így elmondhatjuk, hogy a tudatos bőrápolók tábora egyre csak növekszik (éljen, éljen).

A tudatosság jegyében szeretnénk veletek megosztani, hogy melyik 10 termék volt az, amit idén a legtöbben választottatok és miért, hátha itt lesz a Te kedvenced is, vagy találsz magadnak új kincset.

 

  1. Bybi Bakuchiol Booster 

Anti-aging szérum 1% Bakuchiol Olajjal és 99% szkvalánnal. Előnye, hogy a terhesség és szoptatás alatt is használható. Gyengéd, mégis jelentősen javíthatja a bőr textúráját.

 

  1. Egyptian Magic Balm

 Multifunkcionális bőrmentő, amely a hat leghatékonyabb hidratáló és gyógyító alapanyagot tartalmazza. Kiválóan alkalmazható az extrém száraz területeken is, például a sarkakon, a kézen és a könyéken.

 

  1. Skinvisibles Aqua Sense SPF 50 

Extra széles spektrumú fényvédő minden bőrtípusra, innovatív UVB, UVA II, UVA I elleni szűrőkkel. Könnyű fluid állaga hamar beszívódik, így minden bőrtípusra ideális. Nem hagy fehér réteget és nem nehezíti el a bőrt. Illatanyagmentes.

 

  1. Indeed Labs retinol reface 

A retinol reface kiváló retinol kezdőknek is, minden bőrtípusra ajánljuk. Gyengéd formulája retinolt, bakuchiolt és egy retinolhoz hasonló peptidet ötvözve segít az anti-agingben.

 

  1. Bybi CBD Booster 

Olajbooster kannabidiollal a bőr nyugtatására, gyulladáscsökkentésre. Aknés, érzékeny bőrre is hatásos lehet. Gyorsan beszívódik, nem nehezíti el a bőrt. 

 

  1. Bybi Day Defence SPF 30

Széles spektrumú védelmet nyújt az UVA- és az UVB-sugarak ellen, fizikai szűrőkkel. Nem ragadós textúrája nem hagy fehér foltokat a bőrön, minden bőrtípusra ajánljuk, de különösen érzékeny bőrre.

 

  1. Dr PawPaw Original balzsam 

Enyhíti a száraz bőr kellemetlen tüneteit, táplálja az ajkakat, a körmöket, a körömágyat és a száraz, repedezett bőrt is. Használható a haj, a szemöldök utolsó simításaihoz, ill. sminkeléskor is jó szolgálatot tehet higlighterként.

 

  1. Everyday Humans Resting Beach Face SPF 30 

Antioxidáns hatású fényvédő, amely hialuronsavval, spenóttal és zöld teával hidratál és véd. Könnyű fluid, amely szinte teljesen érezhetetlen és láthatatlan. Minden bőrtípusra kiváló, és kényelmes használni.

 

  1. School of Life dating cards önismereti játék

52 kártya, amelyet arra terveztek, hogy mélyreható és provokatív kérdések segítségével felpezsdítse a párkapcsolatodat. A segítség kedvéért a kártyákon jelölik a kérdések nehézségi fokát, így az élmény annyira lesz izgalmas, amennyire Ti szeretnétek.

 

  1. Soleil Toujours Mineral Ally SPF 50

Magas fényvédelmet nyújtó szuperkönnyű, mégis tápláló fluid fizikai szűrőkkel. Selymes formulája gyorsan felszívódik a bőrbe, antioxidánsokban gazdag védelmet nyújtva.

 

www.neilacare.hu

Kép: @pinterest

Megjegyzés hagyása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelezően kitöltendő mezőket a * jelöli.

A hozzászólások publikálás előtt ellenőrzésre kerülnek.

Blog categories

Recent Post

Blog tags