Get the glow!

Get the glow!

 

Hiába léptünk át a 2019-es év küszöbét, nagyon úgy néz ki, hogy a „glowy skin” trendje még idén is tartja magát, és miután semmi sem tudta letaszítani a trónról, idén is ragyoghatunk.

 

Örök női álmunk - legalábbis az enyém biztosan - egyfajta állandó ragyogás elérése, amire könnyen elköltünk akár sok tízezret is évente. Különböző highlighterek primerek, púderek állnak rendelkezésünkre, hogy elérjük ezt a hatást - és még nem is említettem a vitaminok, uborka, spenótlé, #sohealthyomg és egyéb kiegészítők sokaságát.

 

Ha úgy érzed, hogy elvesztél az Instagram végeláthatatlan hashtag reklámjai között és megbízható forrásra vágysz, segítek. Íme, a kipróbált és bevált kedvenceim. 

 

Bobbi Brown – Extra Illuminating Moisture Balm

 

Gyorsan beszívódik, így zsíros bőrűek is használhatják. Ugyanakkor megemlíteném azt is, hogy a homlok-áll környékét ilyen esetben  kihagynám, hogy biztosan elkerüljük a baleseteket… Főleg, ha tényleg a zsírosabb bőrtípusba tartozunk. Gyönyörű termék, viszont érdemes mintát kérni belőle vagy a boltban kipróbálni, mivel erős növényi illata van, ami nem biztos, hogy mindenki tetszését egyformán elnyeri.

Pigmentek: golden glow árnyalat, arany (még 3 további árnyalatban is elérhető)

 

  

M.A.C Strobe Cream


Szerintem ebben a témában kihagyhatatlan a M.A.C egyik csúcsterméke, a One and only strobe krémje, ami ráadásul már 5 színben kapható. Nagy kedvencem az egyik új árnyalat, a peachlite: nincs az a bőrszín, amit fel ne frissítene. Az illat nem az erőssége a terméknek, és a viszonylag nehezebb textúrája miatt szárazabb bőrre vinném fel.

 

Pigmentek: peachlite/barackszín

 

  

 

Charlotte Tilbury Wonderglow

A termék egyik előnye, hogy gél állagú, így könnyen beszívódik. Ráadásul az összetevői között megtalálható a kollagén és a hiarulonsav is, ami hidratál és egyben kisimítja a finomabb ráncokat. Retinolt is tartalmaz, ami segít az elhalt hámsejtek eltávolításában. Tökéletes az érettebb bőrűeknek és bárkinek, aki szereti a visszafogott csillogást és a mennyei finom, púderes illatot.

Pigmentek: arany

 

 

 

GUERLAIN Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer


Ez a termék az abszolút luxus kategóriát képviseli - még gyógyszertári éveim alatt volt szerencsém használni ezt a gyönyörű terméket. Londonban a gyógyszertárakban is forgalmaznak luxus sminktermékeket, köztük Diort, Guerlaint, stb. Tény, hogy számtalan hasonló és olcsóbb termék van jelenleg a piacon, de ha a pénztárcánk megengedi, akkor mindenképpen érdemes ebbe a primerbe befektetni. Ez a termék ugyanis egy valóságos csoda! Elegáns, visszafogott hatást lehet vele elérni, a pigmentek egészen aprók, a textúrájuk olyan, mint a selyem. Az illata pedig maga a megtestesült mennyország. Személy szerint, ha tehetném, mindig megvenném a terméket, de sajnos most a fűtésszámlát előrébb kellett sorolnom.

 

Pigmentek: fehérarany

  

 xx

Böbe

Megjegyzés hagyása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelezően kitöltendő mezőket a * jelöli.

A hozzászólások publikálás előtt ellenőrzésre kerülnek.

Blog categories

Recent Post

Blog tags