A legjobb YouTube videók, ha tisztán szeretnél látni!

2019 április 28

A legjobb YouTube videók, ha tisztán szeretnél látni!

Amikor a Neilacare-t megálmodtuk, úgy gondoltam, hogy a weboldalunk blog része nem kizárólag szépségápolásról fog szólni, hanem minden olyan egyéb aktuális témáról, amiről én is szívesen olvasok, és érdekel annyira, hogy részletesen is utánanézzek.

 

Ezeket a videókat például többször is megnéz(t)em, amikor úgy érzem, elvesztettem a talajt a lábam alól – akár karrier téren, akár a párkapcsolatban, barátságban vagy máshol.

 

 

Egészen véletlenül bukkantam rá a videóira, a YouTube-on szerepelt az „ajánlott videók” között. (Úgy tűnik, a YouTube megérezte, mire van szükségem.. :)

Fantasztikus, rövid és lényegre törő beszélgetések felesleges körök és sallang nélkül. Almási Kittinek azóta megvettem a könyveit is, amit ugyancsak ajánlani tudok. Remélem, idén eljutok egy előadására is!

Kedvenc videóim vele, amelyeket többször is megnéztem (nehéz közülük választani, mivel szinte mindegyik videó más és más miatt érdekes és hasznos)

 

 

 

Ne akarj mindig győzni!

 

 

 

Esther Perel egy belga szexuálpszichológus és párterapeuta. Tavaly decemberben jelen lehettem az egyik előadásán Londonban. YouTube videóiban kendőzetlenül beszél párkapcsolati nehézségekről, karrierről és az élet nagy kérdéseiről.

 

Ha az angol nyelv nem jelent számodra akadályt, fantasztikus podcastek is készültek vele:

 Where should we begin 

Ezekben Esther Perel valódi párokkal beszélget, méghozzá vágatlanul és nagyon őszintén, érintve a problémákat, a kihűlt szenvedélyt és annak hátterét, valamint terápiás kezelését. Zsebkendőt mindenképpen készítsetek elő, mert a sírás garantált!

 

Finding the one (Szerintem kötelező videó.) Tiszta és őszinte üzenet az online randik világáról és az „Igazi „kereséséről.  

 

 

Sarah Knight The Magic of Not Giving a F*** 

 

Végül, de nem utolsó sorban az egyik kedvenc videóm (és könyvem), ami a nevéből adódóan nem sok magyarázatot kíván. Ha te is szenvedsz attól, hogy mások mit mondanak rólad, vagy nehezen megy és bűntudatot okoz „nemet” mondani, akkor hajrá! Kattints a linkre és élvezd ezt a zseniális humorral teli videót!

 


 

 

 

Remélem hasznos gondolatokra bukkantok ti is a kedvenceim között. Ha van olyan előadó, akit már ismertetek, nektek melyik a kedvenc videótok tőle? Vagy van esetleg olyan videó vagy podcast, ami megváltoztatta a véleményeteket egy-egy témával kapcsolatban?

 

Várom a tippeket! :)

Böbe

 

Szólj hozzá

A hozzászólások publikálás előtt ellenőrzésre kerülnek.


Hasonló cikkek

2022 karácsonyi és év végi csomagkiküldések
2023 karácsonyi és év végi csomagkiküldések

2023 november 27

Elolvasom ➡

Önbarnítás
Önbarnító termékek: Az aranyló bőr titka és használati tippek

2023 augusztus 04

De hogyan is működnek ezek a csodás kis palackok, és mit érdemes tudni róluk? Itt találsz választ néhány gyakori kérdésre:

  Elolvasom ➡

  nyári bőrápolás
  Nyári Bőrápolás: A Könnyű Krémek Fontossága + 5 neila kedvenc

  2023 június 20

  Ahogy beköszönt a nyár, bőrünkre is más kihívások várnak. Az intenzív napsugárzás, a meleg és a magas páratartalom mind hatással vannak bőrünk egészségére és hidratáltságára.

  Elolvasom ➡