Reggeli expressz sminkrutin

Reggeli expressz sminkrutin

 

Arra gondoltam, megosztom veletek a mindennapi reggeleken bevetett, gyors smink kedvenceimet, amelyeket rendszeresen használok. Érdekes, hogy bár rövidnek szántam a bejegyzést, utólag végigolvasva már úgy látom, egészen hosszúra sikeredett.

Irigykedve szoktam olvasni azoknak a nőknek a reggeli „kis rutinját”, akik arra a kérdésre, hogy mit is viselnek egy átlagos napon, mindig azt válaszolják: „csak egy kis spirál és ajakbalzsam”, és már indulnak neki a napnak. Ez a cikk nem nekik szól, hanem azoknak, akik szeretnek készülődni és mindenki mást az őrületbe kergetni vele.

CC Erborian krém Erről már írtam egy korábbi blogposztban. Fantasztikus színezett hidratáló, bőrápoló hatóanyagokkal. Kézzel viszem fel, és utána jöhet a Mineralize púder Golden Medium és Hourglass Ambient® Light Powder, ami egy leheletfinom, természetes fényt ad a bőrnek, így nem lesz teljesen matt. Egy kevés bronzer az Hourglasstól, csak hogy egy kis egészséges barnaságot vigyünk a szürke télbe. Gyönyörű árnyalat, se nem narancs, se nem szürke…

Ezek után jöhet az elmaradhatatlan highlighter a MAC-től (Global Glow), de ebből csak egészen keveset vigyünk fel.

Egyébként nagyon sok highligher termékem van (mondjuk, manapság kinek nem), de vagy túl ezüst, vagy túl golden arany árnyalatú, netán tele van nagyobb csillámdarabokkal. Ez a termék viszont egyszerűen tökéletes, ha szereted a természetes, „candle light” fényhatást.

Korrektornak a kedvenc mixemet használom, a Bobbi Brown Light Medium Bisque és a MAC Pro Longwear nc20 kettősét - utóbbinak egyetlen hátránya a csomagolása, amit remélem, idővel lecserélnek.

A hétköznapokban a szemre általában a Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow púderét használom, aztán jöhet a kedvenc szemceruza, a MAC Phone Number, színe a legszebb szürke, amivel valaha is találkozni fogsz. Legújabb szerzeményem a Benefit Bad Gal Bang spirál, ezt azoknak ajánlom, akik szeretik az egészen extrém fekete, sűrű hatást.

Szemöldökre egyetlen terméket használok mindennap körülbelül 15 éve, és ez nem más, mint MAC Beguile szemödökspirál, egyszerű és nagyszerű.

A szájamra csak balzsamot használok, amiből 5 különböző van a táskámban (nem vicc!), közülük a jelenlegi kedvencem a DrPawPaw ajakápolója.

Nektek mely termékek képezik a mindennapi rutinotok részét?

Xx

Böbe

 

Megjegyzés hagyása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelezően kitöltendő mezőket a * jelöli.

A hozzászólások publikálás előtt ellenőrzésre kerülnek.

Blog categories

Recent Post

Blog tags