Az intim kényeztetés, az (ön)szeretet csúcsa?

Intim kényeztetés

 

Valósággal szárnyal a vibrátor piac, az utóbbi években a szex-tech platform a felhozatalt és az innovációkat tekintve a fellegeket karcolja. Valentin-nap alkalmából nem csupán eláruljuk nektek, hogy az intim kényeztetés témaköre miért is szívünk csücske - a szépségápolás mellett -, hanem bemutatjuk nektek a magas minőségű, ezernyi örömet ígérő kedvenceinket és a hozzájuk társuló kiegészítő intim termékeket.

 

A pre-vibrátoroktól a mostani high-tech modellekig

 

Ebben az évezredben tagadhatatlanul az erotikus okos eszközök korát éljük, ugyanakkor a hasonló, bizsergető érzést keltő örömszerzés iránti igény messze nem ennyire újkeletű. Kleopátráról is olvashattunk olyan történeteket (Brenda Love, Encyclopedia of Unusual Sex Practices, 1992), amelyekben Egyiptom királynője állítólag méhekkel teli, zümmögő tökkel stimulálta “intim tájékát”, míg a 19. században az akkor ultra-modernnek számító dr. J. Mortimer Granville altesti masszázzsal, majd egy elektromos vibrátor prototípussal kezelte a “hisztériára hajlamos” nőket a viktoriánus Londonban.


Az biztos, hogy napjainkban az orgazmus fokozására bevetett módszerekre óriási igény mutatkozik. A vibrátorokra pedig ma már szerencsére rég nem a szingli, vagy éppen a párjuk által “elhanyagolt nők” éjszakai szekrényében fellelhető porfogóként tekintünk.


Az utóbbi évtizedben felerősödött igény az orgazmus iránt, a tudatosság, a szex korlátok nélküli élvezete pedig természetesen mindkét nemet érinti, amelyet egyedülállóként, vagy párban is élvezhetünk. A sokoldalú, innovatív szex-kütyük Valentin-nap tájékán különösen nagy népszerűségnek örvendenek, így érdemes közelebbről is megismerkednünk az aktuális nagyágyúkkal, ha egy új darab beszerzésén gondolkodunk, akár magunknak, akár a párunknak szóló meglepetésként.

 

 

 

Minden, ami szem-szájnak ingere

 

A 2023-as év legmenőbb intim örömszerző készülékei okosak, sokoldalúak és nagyon sokfélék is. A vibrátorok népszerűségét a pandémia tovább erősítette, nemcsak szalonképessé téve a köztudatban az örömszerző kütyük jelenlétét, hanem szinte sikkessé is.

Míg 20 éve legfeljebb szégyenkezve, titokban vetette be őket a felhasználók többsége, ma már szerencsére szégyenérzet nélkül olvasnak, írnak, posztolnak a témában világszerte. A tulajdonosok kendőzetlenül mutatják be aktuális kedvencüket a social media felületein, és mára nem csupán vásárolni, de árulni sem nem ciki már őket.

 

Ahogyan a Neilacare, úgy ma már többek között a Cult Beauty és a Sephora kínálatában is szerepelnek, de számos üzlet is a polcaira állította a vibrátorokat.

 

Amikor a teljes wellness élményt biztosító, emellett ténylegesen esztétikai élményt nyújtó kedvenc vibrátorainkat, a hozzájuk kínált eszköz fertőtlenítőket és az intim szex olajat mi is a kínálatunkhoz adtuk, fontos volt számunkra az a szempont, hogy a piac krémjét hozzuk el, mindezt egy olyan felületre, ahol valóban szorongás nélkül vásárolhatunk magas minőségű vibrátorokat és kiegészítőket.

 

A NeilaCare befutói

 

A Dame márkával nyitottuk a sort négy éve (ehhez társult mára a Lelo, a Smile Makers és a Svakom is az izgalmas eszközeivel). A brand igazi ikon a vibrátor platformon: az Eva páros vibrátor és az Arc az, ami a márkától viszi a prímet, és egyben bestseller terméknek számít.

 

És hogy miért is lehet nyerő választás ez a márka, ha hosszútávra keresed az igazit a vibrátormárkák tengerében? Például azért, mert elég meggyőző a hátterük: egy képesített szexológus és egy tapasztalt mérnök kettőse alapította a céget 2014-ben, akik azzal, hogy egyesítették erejüket, valóban fenomenális szexjátékokat alkottak meg.

A márka azoknak lehet a kedvence, akik “szofisztikált” jelszóval keresnek örömszerző eszközt maguknak, de ugyanilyen fontos számukra a csúcskategóriás kivitelezés. Az amerikai márka erotikus kiegészítői rengeteg díjat bezsebeltek már, nem véletlenül.

 

Kifejezetten praktikusak, vízállóak, USB-n keresztül újratölthetőek, három sebességes motorral működnek és orvosi minőségű szilikonból készülnek.

A Smile Makers is profi játékos az örömszerzésben, olyan szép, esztétikus vibrátorokat kínálva, amellyel garantáltan mosolyt csalnak az arcunkra. A színes és elegáns vibrátor kollekciójuk színskáláját még egy tavaszi sminkkampány is megirigyelné.

Poet modelljüket a természet csókja ihlette, kendőzetlenül utalva arra, hogy az orális szex érzetét igyekeztek a tervezők ezzel a mesterművel visszaadni. A női gyönyör igazi bajnoka, vízálló szilikonból készült, három különböző méretű fejjel és 5 pulzációs üzemmóddal repíti a mennyekbe a tulajdonosát.

Tűzoltó névre hallgató testvére a klitorális stimuláció bajnoka, nem csak a csiklót, hanem a szeméremajkakat is izgatja, hogy az orgazmust a következő szintre emelje. Mindez pedig egészen szimpatikus képesség, tekintve, hogy a felmérések szerint a nők 70% -ának klitorális stimulációra van szüksége az orgazmus eléréséhez

 

 

Az egészség is fontos szempont

A Svakom háza táján a hüvelysúly az, amire mindenképp érdemes egy pillantást vetnünk, és megismernünk, miben is rejlik az ereje és népszerűsége.

A Nova hüvelysúly készlete három különböző, szakértők által kiválasztott súlyú eszközből áll, amelyeket a Kegel-féle medencefenék-tornához tudunk bevetni a mindennapokban. A szilikon zsinórban végződő súlyokat kifejezetten azoknak tervezték, akik a várandósságot megelőzően vagy szülést követően akarják erősíteni hüvelyizmaikat, de természetesen ennél jóval szélesebb azoknak a köre, akiknek látványos változást hozhatnak az életebe a kecses, praktikus kiegészítők.

Hű társaink lehetnek inkontinencia esetén, a szexuális együttlétek minőségének fokozására, de akár akkor is, ha rendszeresen végzünk megerőltető edzéseket (crossfit vagy súlyemelés).

 

Ha egy kis extrát szeretnénk

Azoknak, akik a párjuknak keresnek valamilyen buja, prémium kategóriás “ínyencséget” intim területen, az újdonságok listáján az egyik legizgalmasabb belépőnek számító Svakom Elva távirányítós vibrációs tojása lehet érdekes. Sikkes, praktikus, és kifejezetten nagytudású. Öröm fronton szintén sokat adhat a mostantól elérhető Satisfyer Dark Desire vibrátor: ha erős motorral felszerelt, mégis puha, selymes felületű, megbízható klitorális stimuláló eszközt keresünk, nem is találhatunk megbízhatóbbat. 

 

Az újdonságok körét erősíti hamarosan a Magic Motion Kegel Rejuve ultra-diszkrét Smart Kegel edzőtrénere is, amely nagy érzékenységű, többpontos filmérzékelőkkel segít a nőknek a medencefenék izomzatának fejlesztésében.

 

Top tisztítási tippek

Az intim szekciókban felsorakozó szebbnél-szebb, potenciális örömszerző társakkal való kapcsolat nem merül ki abban, hogy kiválasztjuk közülük a nekünk valót. Érdemes jól végigböngészni, hogy melyik mit tud, mennyire illeszkedik az életvitelünkhöz, elvárásainkhoz, utána pedig megadni számára a kellő figyelmet, gondoskodást, hogy sokáig biztonságos körülmények között biztosítsa számunkra az örömszerzést.

 

✔ Válasszunk gyengéd mégis hatékony fertőtlenítőt, amely klinikailag bizonyítottan elpusztítja a baktériumokat.


✔ Igyekezzünk eszközeinket használat előtt és után is tisztítani.


✔ A permeteket, tisztító folyadékokat közvetlenül az eszközre vigyük fel, majd az esetleges felesleget szárítsuk fel.


✔ A tisztításhoz lehetőleg tiszta, szöszmentes pamut anyagot, törölközőt használjunk.

 

    Intim kényeztetés menü

    www.neilacare.hu

     

     

     

     

    Megjegyzés hagyása

    Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelezően kitöltendő mezőket a * jelöli.

    A hozzászólások publikálás előtt ellenőrzésre kerülnek.

    Blog categories

    Recent Post

    Blog tags