INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 15 000 fT VÁSÁRLÁS FELETT. Ajándék termékminta minden rendeléshez.

40, à la Éva

2019 Május 03 6 hozzászólás

40, à la Éva

 

Körülbelül 8 éve történt, hogy Anyu irodaházának rosszul megvilágított liftjében álltunk (valahogy én mindig ilyen helyeken kötök ki ), és aggódva vizsgálgattam a szemem körüli finom ráncokat. Édesanyám egy laza odaszólással közölte velem: „Mit aggódsz, ma-holnap negyven leszel!” Akkor sokkolt ez a kijelentése, de igaza lett, tényleg elszaladt ez a nyolc év. Mondjuk az is igaz, hogy egy hete hirtelen nem tudta behatárolni, hány éves is vagyok, és ötvenhez közelinek titulált. Remek.

A szarkalábakkal már nem foglalkozom, annál inkább a különleges helyeken felbukkanó szőrszálakkal.

Rettegve megyek fogorvoshoz is, mert abban a fényáradatban tuti, hogy nem a gyökértömést figyeli az asszisztens, hanem a bajuszomat meg a kiszedetlen szemöldökömet (nyilván az államon nincs egy kósza fekete szőrszál sem). Javasoltam is neki, hogy végezzen el egy kozmetikus tanfolyamot, és amíg zsibbadok, legyantázhatná a szemöldökömet. Nagy üzlet lenne 😊

Ezektől függetlenül teljesen jól érzem magam a bőrömben. Bár, mikor Ági unokatestvérem felköszöntött, odavetette, hogy ne lepődjek meg, ha majd egy kicsit lerobbanok a negyvenes éveim elején. De ez nem tart sokáig, és utána újra visszatérsz önmagadhoz, mondta lelkesen. Na ezt annyira sikerült elültetnie bennem, hogy másnapra totál lerobbantam, két hétig vergődtem a náthától. 

Így a végére pedig egy kínos szitu:

Pár éve egy ismerősöm kérdezte tőlem: -Te mikor is múltál negyven? Válaszom: -Két év múlva leszek.

Azonban, hogy ne csak a negatív tapasztalatokat írjam le, megosztom veletek a fodrászom legutóbbi kijelentését: Fantasztikus, hogy ebben a korban még egy ősz hajszálad sincsen.

Így hát, kicsit lerobbanva, az ötvenhez közel, de nem őszülve is csodásan érzem magam: Isten éltessen engem!

Éva

6 visszajelzés

Éva
Éva

2019 Június 11

Köszi Anita! ❤️😘

Andresz Anita
Andresz Anita

2019 Június 11

Végre olvastam és nagyon tetszett, írj többet ❤️! Nekem nem is tűnik fel rajtad az idő “vasfoga”. Lehet, hogy a lerobbanás 40 után olyan, mint a Főnix újjászületése. Most jön a második rész 😊.

Éva
Éva

2019 Május 07

Imola! 😘❣️

Imola
Imola

2019 Május 07

Éva! Imádom ✌🏻 Éljen 4X!!😘

Éva
Éva

2019 Május 03

Viki! Köszönöm! La Boum forever! Puszi

Viktoria
Viktoria

2019 Május 03

Éva drága, Isten éltessen sokáig! Amig megmaradsz ilyen humorosnak és kicsit örültnek, addig azt gondolom tök mindegy hány éves vagy, de abszolút érzem a drámát!! Főleg a különleges helyeken felbukkanó különleges színű szőrszálakat érzem sunyinak.. :)))

Szólj hozzá

A hozzászólások publikálás előtt ellenőrzésre kerülnek.