Téli Top 5 Neila Termék

Téli bőrápolás

Ahogy beköszönt a tél, a bőrünk számos kihívással szembesül. A központi fűtés szárítja, a hideg szél kipirosítja, és a hőmérsékletváltozások megterhelik. Mindezek hatására a bőr kiszárad, elveszti nedvességét, berepedezik, és gyengül az ellenálló képessége. Azok számára, akik hajlamosak az ekcémára, a téli időszak különösen próbára teheti bőrüket. De ne aggódj, segítünk néhány tippel és a téli időszakra tervezett top 5 Neila termékkel!  

  

Intenzív Hidratálás Fehér Teával:

A Léonia Fehér Teás Tápláló arckrém egy igazi gyöngyszem a téli bőrápolásban. A benne található bio fehér tea, tengeri alga és növényi hialuronsav intenzíven hidratálja és regenerálja a bőrt. A hidratáló hatású kamilla és sárgabarackmag olaj pedig segítenek megőrizni bőrünk puhaságát és rugalmasságát a hideg napokon.

  

 

 

Peptidekkel és Antioxidánsokkal a bőr fiatalosságáért:

A Dermaceutic Regen Ceutic Tápláló hidratáló krémje peptidekkel és erőteljes antioxidánsokkal rendelkezik, amelyek táplálják és feszesítik a bőrt. A hialuronsav hozzáadásával segíti a bőr természetes védelmét és regeneráló képességét, megelőzve ezzel az öregedés jeleinek kialakulását.

 

 

Bőr- és Arcolaj Luxusban:

A Mauli Rituals Supreme Bőr- és Arcolaja egy 16 különböző növényi hatóanyagot tartalmazó keverék, amelynek célja a bőr kollagén tartalmának javítása és újraaktiválása. Ez a gazdag olaj segít a bőrt bársonyossá és élettel telivé varázsolni a hideg időben.

 

Nature Spell:

A bőr legjobb barátja: A mézolaj hidratáló tulajdonságai gondoskodnak arról, hogy bőre rugalmas és ragyogó maradjon. Természetes antibakteriális tulajdonsága segít csökkenteni a pattanásokat és a hegeket, és hibátlan megjelenést kölcsönöz bőrének.

nature spell mézes hajolaj

Tejes-Olajos arctisztítás és hidratálás:

A Scientia Tejes-Olajos arctisztító antioxidánsokban gazdag formula, amely gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a sminket. A hidratáló hatású tejes-olajos kombináció pedig lágyítja, megnyugtatja és hidratálja a bőrt, védelmet nyújtva a hideg téli napokon.

 

A téli bőrápolás során fontos odafigyelni a bőr hidratálására és táplálására. A téli top 5 Neila termék kiváló választás a hideg évszakban, hogy megőrizd bőröd vitalitását és egészségét.

Így a bőröd ragyogni fog a téli napokon is!

www.neilacare.hu

 

Megjegyzés hagyása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelezően kitöltendő mezőket a * jelöli.

A hozzászólások publikálás előtt ellenőrzésre kerülnek.

Blog categories

Recent Post

Blog tags