Napi sminkrutin à la Éva!

2019 január 03

Napi sminkrutin à la Éva!

Mielőtt belevágnék a teljes napi rutinom felsorolásába, elöljáróban annyit hozzáfűznék, hogy a sminkcuccaim nagy részében egy közös dolog van: szinte mind „approved by Böbe”. Na jó, egyszer vettem egy pirosítót teljesen magamtól, ami egész jól állt, de szerintem csak rosszak voltak a fényviszonyok a boltban…

Visszakanyarodva az én „laikusabb sminkkedvelőként” bevett sminkrutinomhoz, meglepetésként elárulom, hogy teljesen egyszerű alapsminket viszek fel a mindennapokban.

Ritkán festem ki a szemem, egyrészt, mert nem tudom szépen megcsinálni, másrészt, mert nem tudom szépen megcsinálni. Alig pár hete történt egy reggelen, hogy szerintem gyönyörűen kifestettem a szemem, majd a kisfiam egyik óvónénije rám nézett, és szánakozó tekintettel megkérdezte, hogy rosszul telt-e az éjszaka? “
Nagyon fáradtnak tűnsz”. Oké…

 Tehát, a hidratálás. Sajnos én még mindig nem találtam meg a tökéletes arckrémet. Jelenleg apukám krémét használom, a Dénes krémet. Ezt követi a korrektor, ami nálam a MAC NC 20 Mineralise Corrector. Böbétől azt is tudom, hogy egy bizonyos kor felett már nem korrektorozunk vadul, mert az a púderrel keveredve megül a ráncokban. Idén leszek negyven éves, addigra pont elfogy a mostani. Utána jöhet a púder, ami szintén MAC (Studio Waterweight Powder (medium), pirosító ( MAC Gently), végül pedig szempillaspirál, ami MAC helyett Bourjois.

xx

Éva

Szólj hozzá

A hozzászólások publikálás előtt ellenőrzésre kerülnek.


Hasonló cikkek

önbarnítók, önbarnítás
Önbarnító termékek: Az aranyló bőr titka és használati tippek

2023 augusztus 04

De hogyan is működnek ezek a csodás kis palackok, és mit érdemes tudni róluk? Itt találsz választ néhány gyakori kérdésre:

  Elolvasom ➡

  nyári bőrápolás
  Nyári Bőrápolás: A Könnyű Krémek Fontossága + 5 neila kedvenc

  2023 június 20

  Ahogy beköszönt a nyár, bőrünkre is más kihívások várnak. Az intenzív napsugárzás, a meleg és a magas páratartalom mind hatással vannak bőrünk egészségére és hidratáltságára.

  Elolvasom ➡

  nyaralás , neilacare
  Elengedhetetlen Neila termékek a nyaraláshoz

  2023 június 08

  Nyaralásra készülsz, de nem tudod, hogy milyen bőrápolási terméket pakolj a bőröndbe? Ne aggódj, segítünk! Bemutatjuk az 5 kedvenc Neila terméket, amelyeket semmiképpen se hagyj otthon, ha a tökéletes bőrápolást szeretnéd elérni nyaralásod alatt.

  Elolvasom ➡