Tavaszváró Neila kedvencek

tavaszi bőrápolás blog neilacare

 

5 NeilaCare termék, amelyekkel a tavasz beköszöntével Te is ragyoghatsz! 

Ahogy beköszönt a tavasz, úgy ébred fel a természet és vele együtt mi is vágyunk a frissességre, a ragyogó bőrre és az újjászületés érzésére. A NeilaCare 5 kedvenc tavaszváró termékeivel garantáltan magabiztosan léphetsz ki a napsütéses napokra és élvezheted a bőröd egészségét és szépségét.

 

Fényvédelem, Darling - Pumpás naptej SPF 30: A fényvédelem elengedhetetlen része a bőrápolásnak, különösen a tavaszi hónapokban, amikor az UV-sugarak intenzívebbé válnak. A NeilaCare Darling naptej SPF 30 nagy spektrumú védelmet nyújt, miközben hidratálja és táplálja a bőrt. A moringa magolaj és a Monoi de Tahiti olaj kombinációja nemcsak hatékony védelmet biztosít, de kellemes trópusi illatot is kölcsönöz.

 

Ajakápolás Patchology - Rózsás hidratáló ajakmaszk: Ne hagyd figyelmen kívül az ajkaidat sem! Ez a rózsás hidratáló ajakmaszk extra táplálást nyújt az érzékeny ajkaknak. Használd éjszaka vagy napközben a gyönyörű, fényes hatásért, miközben a Patchology formulája gondoskodik a megfelelő hidratáltságról.

 

 

Tusfürdő: Black rose & Oud: Ébredj fel a zord téli hónapokból egy kis luxussal és érzékiséggel. A Salt & Stone Black Rose & Oud tusfürdő nemcsak tisztítja, de táplálja és hidratálja is a bőrt. A benne található tengeri alga kivonatok és antioxidánsok segítenek megőrizni a bőr vitalitását és egészségét, miközben az isteni illat érzékiséget kölcsönöz.

 

Baiobay Kókuszos testápoló gél: Ha azonnali hidratálásra vágysz, amely nem hagy zsíros érzetet, akkor a Baiobay kókuszos testápoló gél a tökéletes választás számodra. Az egyedülálló gél állaga azonnal felszívódik, miközben a kókuszolaj és az aloe vera hidratál és nyugtatja a bőrt. Élvezd a trópusi kókusz illatát és a bőröd frissességét egész nap! 

 

 

Malin Goetz Vetiver Parfüm: Fejezd be a tavaszi rutinod egy különleges illattal! A Malin Goetz Vetiver parfüm egyedi és friss illatától mindenki el lesz ájulva. Engedd, hogy ez a friss, citrusos és fűszeres illat megkoronázza a tavaszi megjelenésedet, és tegye teljessé minden napodat!

 

 

www.neilacare.hu

 

Megjegyzés hagyása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelezően kitöltendő mezőket a * jelöli.

A hozzászólások publikálás előtt ellenőrzésre kerülnek.

Blog categories

Recent Post

Blog tags