Elengedhetetlen Neila termékek a nyaraláshoz

Nyári bőrápolás

Nyaralásra készülsz, de nem tudod, hogy milyen bőrápolási terméket pakolj a bőröndbe? Ne aggódj, segítünk! Bemutatjuk az 5 kedvenc Neila terméket, amelyeket semmiképpen se hagyj otthon, ha a tökéletes bőrápolást szeretnéd elérni nyaralásod alatt.

 

MALIN + GOETZ - ESSENTIALS VÁLOGATÁS SZETT:  Ez az Essential készlet a legnépszerűbb arctisztító és hidratáló termékeinket tartalmazza az arc, a test és a haj ápolására.

Bőrápolási  szett
PATCHOLOGY - SZEMKÖRNYÉK-ÁPOLÓ GÉLTAPASZ SZETT 6 PÁR: Kompakt és praktikus: A szett 6 pár géltapaszt tartalmaz, amelyek kis csomagolásuknak köszönhetően kényelmesen elférnek a táskádban vagy a kézipoggyászban. Tipp: Tartsd ezeket a maszkokat a hűtőben, így még kellemesebb és frissítő hatást érhetsz el velük.

Szemkörnyék-ápoló géltapasz szett 6 pár
INDEED LABS - NANOBRONZE BARNÍTÓ CSEPPEK, 30ML: Ezek a barnító cseppek, amiket hidratálóval keverve használhatsz, gyönyörű bronz barna bőrt eredményeznek, anélkül, hogy ki lennél téve a káros UV-sugárzásnak.

Nanobronze barnító cseppek
KERZON - LE SOLEIL EAU DE TOILETTE 120ML: Egy nyaralást mindig jó ötlet egy illattal összekötni. Az illatok hosszú távon hozzák létre a jó emlékeket. Ez az eau de toilette parfüm egy életen át emlékeztet majd a nyaralásodra.

 

Le Soleil eau de toilette

 

SALT & STONE -  AJAKBALZSAM SPF30: Ne felejtsd el az ajkaidat sem védeni a naptól! Ez az ajakápoló SPF 30-as védelmet nyújt és gyönyörű fényt ad az ajkaidnak.

 Ajakbalzsam spf30

 

Ezek a Neila termékek segítenek abban, hogy a nyaralásod során is tökéletes legyen a bőrápolási rutinod.  

 

 

Hasznos információk utazáshoz:

Amikor a reptéren vagy, és kézipoggyászban kozmetikumokat szeretnél magaddal vinni, néhány szabályra kell figyelned. Az alábbiakban bemutatunk néhány repülőtéri szabályt:

 

Folyékonyak és gél állagú termékek: Az ilyen típusú kozmetikumokat kis mennyiségben (általában 100 ml/3,4 uncia) és átlátszó, védő csomagolásban kell csomagolni. Az összes kozmetikumot egy átlátszó, zárható, egy literes műanyag tasakba kell helyezni. Egy utas általában csak egy ilyen tasakot vihet magával.


Méret és súly korlátozások: Fontos megjegyezni, hogy az adott légitársaságoknak lehetnek saját szabályai és korlátozásai a kézi poggyászra vonatkozóan, ideértve a kozmetikumok méretét és súlyát is. Ellenőrizd az adott légitársaság weboldalát vagy lépj kapcsolatba velük, hogy tájékozódj a konkrét szabályokról.


Éles tárgyak: Bizonyos kozmetikai termékeket, például ollókat, borotvákat vagy más éles tárgyakat nem szabad a kézipoggyászban tartani, hanem a feladott poggyászban kell elhelyezni őket.


Spray-k és szórófejes termékek: A nagyobb méretű spray-k és szórófejes termékek korlátozottak lehetnek a kézipoggyászban. Ellenőrizd az adott légitársaság szabályait a spray-k és szórófejes termékek méretéről és korlátozásairól.

 

Mindig érdemes ellenőrizni az adott légitársaság konkrét szabályait és korlátozásait a kozmetikumokkal kapcsolatban. Fontos az előre tervezés és a megfelelő csomagolás, hogy simán és problémamentesen átvedd a biztonsági ellenőrzéseket a reptéren.

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a repülőtéri szabályok és előírások változhatnak, ezért mindig ellenőrizd az aktuális szabályokat a reptéri hatóságoknál vagy a légitársaságnál, amellyel utazol.

 

www.neilacare.hu

Megjegyzés hagyása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelezően kitöltendő mezőket a * jelöli.

A hozzászólások publikálás előtt ellenőrzésre kerülnek.

Blog categories

Recent Post

Blog tags