Bemutatkozik a DedCool

2020 szeptember 14

Bemutatkozik a DedCool

A DedCool a kaliforniai Los Angelesben született és virágzott fel, mára pedig a szépségipar meghatározó szereplőjévé vált. Hatására másként látjuk és máshogy is vásároljuk az illatszereket. Szemben a már elérhető és ismert illatmárkákkal, a DedCool felforgatja szokványos elképzeléseinket egy olyan parfümvilág létrehozásával, amely uniszex, emellett vegán, állatkísérletmentes és toxinokat sem tartalmaz.

 

A DEDCOOL SZÜLETÉSE

A tiszta termékek iránti szenvedélye és az egészséges életmód nagyban befolyásolta Carina azon vágyát, hogy összetett, kifinomult illatprofilokat hozzon létre az olyan tudatos fogyasztók számára, mint amilyen ő maga is. Mottója: „A tiszta szépség egyben lehet menő is.”

 

 A DedCoolt 2016-ban, Los Angelesben alapították és hozták létre. Carina Chaz mindössze 21 évesen hozta létre DedCool termékvonalát a parfüm, a férfias illatok és a környezettudatos szépség iránti szenvedélyének megnyilvánulásaként. Mivel az illat lényeges része az egyéniségünk megjelenésének, Carina kizárólag olyan illatok létrehozását tűzte ki céljául, amelyek a legmagasabb minőséget ötvözik természetes összetevőkkel. A DedCool más, mint napjaink közkeletű illatszerei: uniszex, emellett vegán, állatkísérletmentes, és toxinokat sem tartalmaz, ugyanakkor természetesen elegáns. A DedCool felforgató hatására másként látjuk és máshogy is vásároljuk az illatszereket.

 

Vízmentes

A DedCool kompozíciók nem tartalmaznak vizet, ami lehetővé teszi, hogy illataink tartósabb teljesítményt nyújtsanak. A felvizezett termékek jellemzője, hogy az aqua / víz az egyik fő felsorolt összetevő.

Hosszantartó illatok

A Dedcool termékeiből egy reggeli használatnak elegendőnek kell lennie. Az illatnak így is egész nap érezhetőnek kell maradnia a bőrén. Az extra illatért elegendő, ha a ruhájára is permetez egy kevés parfümöt.

EDP: 30-35% illat / 60-70% alkohol

A hagyományos Eau De Parfumök 10-15% -os illatkoncentrátummal rendelkeznek, miközben a Dedcool EDP értéke átlagosan 30-35% közötti.

Tanúsítvánnyal rendelkező szerves kivonatok / alkohol

A hagyományos illatok 80-90% alkoholt tartalmaznak. Mi ennél kevesebbet használunk, hogy termékeinkhez minél nagyobb arányban adhassuk a védjegyünkként szolgáló, tanúsítvánnyal rendelkező szerves kivonatokat (amelyek jók és ezáltal jók Önnek is). A tanúsítvánnyal rendelkező szerves kivonataink keveréke tápláló, nyugtató és gyulladásgátló tulajdonságokat kínál. Kukorica alapú gabonából származó alkoholt használunk a legjobb illatátvitel érdekében.

 

Illatfelhő nélkül

Ismerős Önnek az érzés, amikor besétál egy liftbe és valaki a Chanel No. 5 illatával szinte megfojtja? Ez nem törtéhet meg a mi illatainkkal, mivel kellemesen elegyednek a bőrön. Illataink mindig összetettek, anélkül, hogy a jól ismert és szinte közhelyes „plázaillatot” fedezné fel bennük.

 

Tiszta összetevőket használunk

A tiszta szépség az egészségorientált életmód alapvető része. A bőre körülbelül 64% -át elnyeli annak, amit felvisz rá, így érdemes jól választani...

Miért hívjuk magunkat „tisztának”, és nem állítjuk helyette, hogy „100% -ban természetesek” lennénk

A DedCool illatok semmilyen esetben sem tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek megzavarják a hormonokat, károsítják a bőrt, vagy megterhelik a szervezetet és a környezetet.

Meg kívánjuk változtatni a hagyományos illatteret azáltal, hogy a „tiszta” kifejezést választjuk a „természetes” helyett. A 100%-ban természetes" kifejezésnek nincs valódi súlya a szépségiparban (mindössze egy bonyolultabb szóhasználat), ezért döntöttünk úgy, hogy tiszta összetevőket használunk, bevonva a tudományos felfedezéseket, egyben teljesítve egészségügyi előírásainkat. Azáltal, hogy nem a 100% -os illóolajokat használjuk, összetettebb és változatosabb illatprofilokat fejleszthetünk ki. Kizárólag illóolajok használata korlátozhatja az illatgyártási folyamatot, ezért úgy döntöttünk, hogy csak akkor használjuk őket, ha szükségét érezzük.

 

A DedCool mentes listája:

Parabének NÉLKÜL. Rákkeltő anyagok NÉLKÜL. Paraffinok NÉLKÜL. Állati melléktermékek NÉLKÜL. Káros stabilizátorok NÉLKÜL. Káros tartósítószerek NÉLKÜL. EDTA NÉLKÜL. Töltőanyagok NÉLKÜL.

Saját létesítményünkben összeállítva, készítve, elegyítve, szűrve, hűtve, töltve, csomagolva és onnan szállítva. Minden illatot kis mennyiségben készítünk, hogy megőrizhessük a magas színvonalat. A folyamatot minden szempontból felügyeljük, a koncepciótól a teljes megvalósulásig.

Az általunk használt alkohol, kivonatok, ricinusolaj és az illatanyagok mind biológiailag lebomlóak. Üvegcséink tiszta üvegből készülnek és újrahasznosíthatóak. Dobozaink szintén újrahasznosíthatóak és kellően művészi kialakításúak ahhoz, hogy azokat a felső polca kiterjesztéseként tovább használja.