Bemutatkozik az Elemental Herbology

2020 szeptember 14

Bemutatkozik az Elemental Herbology

ELEMENTAL HERBOLOGY

 

Az Elemental Herbology egy természetes bőrápolási és testápolási márka, amely a hagyományos kínai orvoslás öt elemén alapul. Friss, tiszta termékek, amelyek célja, hogy egyedülálló kezelésekkel, innovatív termékekkel, valamint a jóllétre és a megfelelő életmódra összpontosítva biztosíthassák a tökéletes wellness élményt.

Kötelezettségvállalás

Az Elemental Herbology csapata hisz az etikus és felelősségteljes szépségben, és mindent megtesz annak érdekében, hogy tiszta forrásokból szerezzék be az alapanyagokat, valamit visszaadjanak a közösségeknek és tiszteljék a környezetet és minden benne élőt. Íme néhány példa arra, hogyan törekszenek ezek megvalósítására:

Etikus forrásból való beszerzés

Elkötelezettek az etikus beszerzés iránt. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az összes összetevőt megbízható beszállítóktól szerzik be, akik nyomon követhetik az adott alkotóelem származási helyét és megbízhatóan járnak el a teljes ellátási láncban.

Ahol lehetséges, az összetevőket helyben szerzik be. A cornwalli agyagtól az angol kamilláig és vadvirágmézig mindig törekszenek arra, hogy csökkentsék az alapanyagok által megtett távolságot és támogassák a helyi beszállítókat.

Aktívan kerülik a pálmaolaj használatát termékeikben.

 

 

Csomagolás

Elkötelezettek a hulladék csökkentése iránt minden üzleti szempontból.

Az általuk használt műanyag- és papírcsomagolás több mint kilencven százaléka újrahasznosítható: minimalizálták a csomagolást azáltal, hogy megszüntették a dobozba helyezett tájékoztatókat valamint a szükségtelenül nagy dobozok és a túlméretezett palackok használatát.

Nem használnak tasakos kiszerelésű termékmintákat, mivel ezek egyszer használatosak. Ehelyett PET-ből készült műanyag tubusokat használnak, amelyek széles körben újrahasznosíthatók.

Megrendeléseiket 100% -ban műanyag-mentes csomagolásban adják fel, aprított kartont és vízben oldódó térkitöltő habot használva, hogy védjék megrendelését a szállítás során.

A Nutrition Infusion fátyolmaszkok fapépből készülnek, és a Bőrfelszínt helyreállító arcápoló korongok pedig 100% -ban biológiailag lebonthatók.

 

Összetevők

Az Elemental Herbology termékeit összetevőik teszik őket olyanokká, amilyenek. Csak a legmagasabb minőségű összetevőket használják hatékony, egyben kényeztető készítményeik előállítására.

Prémium minőségű gyógynövényeket, virágokat, ásványi anyagokat és szabadalmaztatott hatóanyagokat tartalmaznak, amelyeket felelősségteljesen gyűjtenek és állítanak elő a világ legmegbízhatóbb beszállítói.

Nem adnak hozzá felesleges összetevőket termékeikhez, és mellőzik az összes biztonsági szempontból aggodalomra okot adó összetevőt - minden arcra szánt kozmetikai termékük megfelel az úgynevezett 65-ös rendeletnek, azaz Kalifornia szigorú egészség- és jóléti alapelveinek.

Termékeik teljesen mentesek a mesterséges színezékektől, SLS-től (nátrium-lauril-szulfát), parabénektől és ásványi olajaktól.

Állatkísérletmentes

 Soha nem tesztelik termékeiket állatokon. Minden termékük vegetáriánus, 20-nál több pedig vegánok számára is alkalmas. Vegánbarát kollekciójuk egyre növekszik.