Bemutatkozik a soleil toujours

2022 február 22

Bemutatkozik a soleil toujours

 

Amikor Valerie McMurray, egy háromgyerekes édesanya megismerte a fényvédőkben megtalálható káros összetevőket - beleértve a parabéneket, az oxibenzont -, úgy döntött, hogy egy olyan modern fényvédő termékcsaládot hoz létre, amely a bőrt biztonságos, jó minőségű termékekkel kényezteti. Ebből született a Soleil Toujours: a legmodernebb, legbiztonságosabb, természetes összetételű és organikus összetevőkből álló, élvonalbeli készítmények széles választéka. A széles spektrumú UV-védelem mellett a Soleil termékek antioxidánsokat és öregedésgátló hatóanyagokat tartalmaznak a bőr egészséges és fiatalos megjelenésének megőrzésére.

 

 

" A MI TÖRTÉNETÜNK 

A Soleil ötletét az abban való rendíthetetlen meggyőződésem adta, hogy mindent megkaphatunk: olyan kivételes napvédelmet, amely fiatalít és egyben feltölt. Minden egyes nap lehetőséget kínál vágyaink teljesítésére, kezdve a napápolási rutinunkkal. 

Három gyermek édesanyaként egyre többet olvastam a fényvédők káros összetevőiről, mint a parabének, az oxibenzon , hogy csak néhányat említsek. Két választási lehetőséggel szembesültem, vagy elfogadhattam volna a vegyi anyagokat, vagy megadom magam a fehér, krétás nyomoknak a bőrömön.

Forradalmasítani akartam azt, ahogyan a fényvédőre gondolunk - a modern csillogást kivételes, kiváló minőségű termékekkel ötvözve, amelyek létjogosultságot adnak az egészséges, egyben igényes életmódnak. A Soleil megalkotásával a legmodernebb, legbiztonságosabb, természetes eredetű és organikus összetevőkből előállított, élvonalbeli készítményeket hoztam létre. 

A fiatalos és egészséges bőr a napvédelemmel kezdődik. Egyik más anti-aging bőrápoló termék sem védheti meg a bőrt az év 365 napján a napsugárzás révén fellépő káros hatásoktól. A becslések szerint a korai öregedés 80% -át a napsugárzás okozza. A Soleil révén mostantól mindent megkaphat egyszerre: széles spektrumú UV-védelmet gazdagító antioxidánsokkal és öregedésgátló hatóanyagokkal kombinálva. 

Ideje volt, hogy a vonzerő és a szépség visszatérjen a rendszeres napvédelmi rutinunkba. 

 

AMIT ÍGÉRÜNK 

Soleil, ahol a modern csillogás példátlan teljesítménnyel párosul. 

A világ legbiztonságosabb és legkeresettebb természetes eredetű és organikus összetevőiből készült Soleil használatával a bőre védett, sugárzó és egészséges lesz. Az ásványi alapú és organikus összetevőink a leghatékonyabb védelmet nyújtják az UVA és UVB sugárzás ellen, fiatalítva és erősítve a bőrt hatékony antioxidáns és anti-aging összetevőkkel. A Soleil áttörő formulái, kifinomult textúrái és áttetsző finise –(áttetsző esetleg) könnyed módon megszépíti a bőr minden árnyalatát. 

Védje magát a nap ellen teljes nyugalommal. 

 

 

ECOSUN COMPLEX

Az EcoSun Complex® saját, szabadalmaztatott antioxidáns keverékünk, amely valamennyi Soleil Toujours termék titkos fegyvere. Ez a komplex védi a bőrt a szabad gyökök ártalmas hatásaitól, amelyek károsíthatják a bőrsejtjei DNS-ét, elpusztítva a kollagént és az elasztint, amely feszességet és rugalmasságot biztosít. 

VÖRÖS ALGA

Egy nagyszerű antioxidáns, az asztaxantin természetes forrásaként a vörös alga segíti a bőrt a környezeti károk elleni védekezésben, és növeli a nedvességmegtartást, ami friss és harmatos arcszínt teremt. 

ASZKORBIL-PALMITÁT

A C-vitamin olajban oldódó és egyedülállóan stabil formája könnyen felszívódik a bőrbe, erős antioxidáns védelmet biztosítva, amely elősegíti a még egyenletesebb bőrtónust. 

E-VITAMIN

Az egyik legfontosabb antioxidánsként az E-vitamin létfontosságú a bőrsejtek ultraibolya fénytől, a szennyezéstől és más olyan elemektől való védelmében, amelyek sejtkárosító szabad gyököket hoznak létre. Képes továbbá szabályozni az A-vitamint a szervezetben, amely önmagában is fontos az egészséges bőrnek. 

BIZABOLOL

A kamilla egyik erőteljes kivonata, értékes bőrápoló összetevő, amely nyugtatja és hidratálja a bőrt. " - Valerie McMurray

 

www.neilacare.hu